Zwolle Unlimited zoekt enthousiaste vrijwilligers

Zwolle – Zwolle Unlimited is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers, die willen meedraaien op het festival van 30 mei tot en met 1 juni 2014. Er is een ruime keus aan vacatures, voor ieder wat wils.

De vacatures zijn: kassa- en informatiemedewerkers, artiesten- en publieksbegeleiders, horecamedewerkers, festivalbouwers, flyerteam en enquêteurs. De vrijwilliger krijgt een Zwolle Unlimited pet en polo. Er wordt uiteraard gezorgd voor eten en drinken. De vrijwilliger maakt als medewerker een unieke ervaring mee, want zonder vrijwilligers is er natuurlijk geen festival. Aanmelden kan via vrijwilligerszu@gmail.com Cultuur als confetti door de stad, dat is Zwolle Unlimited. Een festival dat jaarlijks in de binnenstad van Zwolle plaatsvindt. Een festival voor families en cultuurliefhebbers, 3 dagen lang. Een festival van de stad en voor de stad. Met smaakmakende verhalen, aanstekelijk theater, opzwepende muziek en diverse workshops. Een breed aanbod voor de festivalbezoeker.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. vrijwilligers vragen voor een gesubsidieerd feest voor heel Zwolle. Mocht bij dat feest willen zijn, wel entree betalen.

    walgelijk

Reageer