Jeugdrugby in Zwolle

Zwolle – Op 12 april aanstaande is er een rugbytrainingsdag bij Rugbyclub Zwolle. Vanaf 10.45 wordt er een training gegeven voor kinderen van 6 t/m 14 jaar.

rugby.jpg

Sinds drie jaar is er een groep enthousiaste kinderen die wekelijks trainen en regelmatig een toernooi spelen. We trainen op dinsdagavond van 18.00 – 19.00 bij Rugbyclub Zwolle. Op zaterdag trainen we in de regio Oost met leeftijdsgenoten. Dit doen we omdat we in Zwolle nog te weinig spelers hebben om in iedere leeftijdscategorie een eigen team te maken. Daarom nodigen we alle kinderen in de leeftijd van 6 t/m 14 jaar uit om op zaterdag 12 april een kijkje te komen nemen.

Deze dag begint om 11.00 uur en duurt tot 12.45. Als je mee wilt trainen, neem dan een trainingsbroek en sportschoenen mee en zorg dat je om 10.45 omgekleed op het veld staat. Rugby is een snelgroeiende sport in Nederland en Rugbyclub Zwolle wil daar in mee groeien. Rugby staat voor Passie & Plezier, Kameraadschap, Integriteit, Discipline en Respect. Wil je meer weten, kijk dan op de website: www.rugbyzwolle.nl Rugbyclub Zwolle kun je vinden op Sportpark de Marslanden aan de Hyacintstraat.

Artikel delen:

Reageer