2e Zwols Theatersport Toernooi

Zwolle – Op 12 april a.s. binden zeven theatersportgroepen de strijd aan om te bepalen wie zich het beste theatersportteam van Zwolle mag noemen tijdens het Zwols Theatersport Toernooi 2014. Het ZTT dat dit jaar voor de tweede keer wordt georganiseerd, vindt plaats in het COC Zwolle. De winnende theatersportgroepen van vorig jaar, Improkidoki en Excuses voor het Ongemak, nemen het op tegen de teams van Blauwfinger, Quasi, Team Joost, Blous en ZOT. In de grote finale spelen de twee beste teams voor de titel Zwols Theatersportkampioen 2014 en de felbegeerde wisseltrofee ‘De Peperbus’. 
Theatersport is improvisatietoneel in wedstrijdvorm. Telkens twee teams van vier spelers spelen met behulp van suggesties uit het publiek ter plekke verzonnen korte scènes. Dit levert ontroerende, muzikale, spannende of gewoonweg hilarische momenten op. Rechters beoordelen de scènes met punten en ook het publiek wordt hierbij niet vergeten. Aan het eind van iedere voorstelling is er een winnaar. De teams strijden in twee poules tegen elkaar. De beste teams gaan vervolgens door naar de halve finale en uiteindelijk de grote finale. De teams, aangevuld met de muzikale ondersteuning van twee geweldige impro-pianisten en dolenthousiaste presentatoren, leveren alle ingrediënten voor een fantastische theatrale zaterdag.

Praktische informatie Het COC Zwolle is gevestigd aan de Kamperstraat 17 in Zwolle. De voorrondes beginnen om 11.00 uur. Om 20.00 uur is de grote finale! Met het passe-partout (8 euro) kunnen alle wedstrijden bezocht worden (inclusief de finale). De dagkaarten (exclusief finale) zijn 4 euro en een kaartje voor alleen de finale kost 6,50 euro. Een kinderkaartje voor kinderen tot 10 jaar is te koop voor 3 euro. Kaarten zijn op 12 april vanaf 10.30u verkrijgbaar in het COC. Ze kunnen ook gereserveerd worden via zwolstheatersporttoernooi@gmail.com Meer informatie en het totale speelschema zijn vanaf 9 april te vinden op www.facebook.com/zwolstheatersporttoernooi.

Artikel delen:

Reageer