Openluchtbad opent 17 mei

Zwolle – De laatste hand wordt gelegd aan de werkzaamheden van het Openluchtbad, verwachting is dat het bad op 17 mei open gaat. Dit jaar is er een primeur met online ledenadministratie. Hiervoor zijn hulpavonden ingesteld.
Geen lange rijen wachtenden meer tijdens de voorverkoopavonden, maar digitaal een zwemabonnement aanschaffen voor de zomer. Vanaf 19 april kan iedereen digitaal het nieuwe abonnement aanschaffen. Dit betekent dat de voorverkoopavonden komen te vervallen, maar er zijn weer een viertal hulpavonden voor de leden die niet zo handig zijn met de computer.  Deze avonden zijn op 7 mei, 12 mei en 13 mei van 18.30 tot 20.30 uur en op zaterdag 10 mei van 15.00 tot 17.00 uur. 

De verwachting is dat het zwembad op 17 mei de poorten opent. Er zijn nog wat werkzaamheden en ook wordt er hard gewerkt aan technische oplossingen om het water bij te warmen. Momenteel wordt nog gewacht op het aanbrengen van de coatinglaag, daarvoor moet de nachttemperatuur enkele dagen boven tien graden zijn. Afhankelijk daarvan wordt gekeken of de opening op 17 mei haalbaar is.
Ondanks de inzet van alle leden als vrijwilliger is men nog op zoek naar een aantal vaste vrijwilligers. Te denken valt onder meer aan kassamedewerkers en schoonmaak coördinatoren. Ook op ander vlakken kan men nog wel wat extra (technische) handen gebruiken. Wie een praktische achtergrond heeft in elektrotechniek of werktuigbouwkunde kan zich aanmelden. Dagelijks moeten de waterbehandelingsinstallaties worden onderhouden. Ook klein (dagelijks) onderhoud en reparaties aan de gebouw gebonden installaties zoals CV ketels en elektrotechnische installaties behoren tot de werkzaamheden. Het Openluchtbad zorgt voor een korte opleiding. Aanmelden kan via  bestuur@openluchtbad-zwolle.nl!
Meer informatie is te vinden via http://www.openluchtbad-zwolle.nl

 

Artikel delen:

Reageer