Gezellige middag voor SingleParents en kids

Zondag 7 oktober start DolEvents voor de eerste maal SingleNoon. De SingleNoons zullen iedere eerste zondag van de maand plaatsvinden op Borrelsboot, Pannekoekendijk 10 in Zwolle. SingleNoons zijn gezellige middagen voor SingleParents waarbij  kinderen van 0 t/m 15 jaar van harte welkom zijn en op professionele wijze geëntertaind zullen worden.

Lekker uitgaan en andere Singles uit de regio ontmoeten en waarbij je gelijkertijd je kinderen mee kunt nemen. Kinderen worden voorzien van enkele lekkernijen en kunnen onbeperkt pannenkoek eten. In de voorverkoop zijn de kaartjes voor volwassenen 11,50 dit is inclusief een maaltijdsoep met stokbrood en 12,50 euro pp. aan de deur. Kinderen betalen 2,50. pk. Kaarten kunnen in de voorverkoop besteld worden via de website www.DolEvents.nl. hierbij maakt men tevens kans op enkele leuke prijzen voor de kinderen. De aanvang is 15.00 uur. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassenen.

DolEvents is een startend bedrijf, opgericht door Liesbeth Dol, dat zich richt op alleenstaanden uit de regio Zwolle in de leeftijdscategorie 30 plus.

Artikel delen:

Reageer