Hennep gevonden aan Adriaan Pauwstraat

Zwolle – Een 22-jarige Zwollenaar is maandagmiddag 7 april aangehouden voor hennepkweek.

In zijn woning aan de Adriaan Pauwstraat werden 44 hennepstekjes aangetroffen. Die werden inbeslaggenomen. Na verhoord werd de man in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. 44 stekjes, waar praat je over en dan een proces verbaal , je kunt beter schuren en garages vol hebben dan krijg je geen straf , zie sky high

  2. laat ze toch met hun plantjes als ze maar geen electra aftappen is er niks aan de hand .Mochten ze het als inkomensbron hebben uitkeringen die ze hebben stopzetten.

  3. Je kan ook verward wakker worden in het ziekenhuis, omdat de buren een hennepplantage hebben gehad wat in de fik is gevlogen.

    Er moet echt wat gedaan worden aan de drugscriminaliteit in Zwolle. Het wordt steeds erger. Steeds meer straatdealertjes in harddrugs. Nu stoor je er niet aan, straks is het jouw dochter of zoon die verslaafd is geraakt.

  4. Wel geinig dat je je best vriend ophaalt uit hechtenis voor een uit de hand gelopen hobby we hebben achteraf nog lopen grappen of hij ook nog een boete moet krijgen voor de pompoenen, courgettes, komkommers etc. Hij had ze in een curver box bij de verwarming agenten zijn er maar druk mee geweest om (volgens de stentor) de “volledige kwekerij” op te ruimen met een boete”van wel 20?? met proces verbaal op vrije voeten betekend dus letterlijk dat de recherche zegt dat e voor de formaliteit een boete krijgt maar dat ze eigenlijk gewoon een waarschuwing wilde geven aan “hobby-BOB” -_-, stentor moest weer een mooi verhaal maken fuck#ng media!!!

Reageer