Uit je bol op de beste beats

Zwolle – Even lekker uit je bol na de bekerfinale PEC Zwolle – Ajax of gewoon je paasontbijtje wegdansen? Kom dan naar het Easter Dance Festival op Eerste Paasdag (20 april) in de WRZV hallen in Zwolle. Michael Blijleven, DJ  van Slam FM draait twee uur lang de vetste dancebeats voor je. Voor en na zijn twee uur durende set laat Power Force Zwolle je uit je dak gaan met een lichtshow op de mooiste (LED)dansvloer van Zwolle. Even uitrusten of dorstig? Bezoek dan de cocktailbar om daarna de dansvloer weer op te gaan.
Het Easter Dance Festival is een kleinschalig festival, kaartjes kosten € 10,- en zijn te koop bij Vero Moda ( Diezerstraat) of via de facebookpagina  www.facebook.com/kippig. Natuurlijk zijn er ook kaartjes aan de deur te koop. De deuren gaan open om 21:00 uur. Het feest duurt tot 03:00 uur.

De organisatie ligt in handen van de twintigers Jaap Noordman, Arnold van Born en Edwin Nijenhuis. Waarom ze dit feest organiseren? “Gewoon omdat er in de buurt tijdens deze dagen weinig te beleven is voor ons en we vinden het leuk om iets te ondernemen”, vertelt Arnold. Mocht het een succes worden dan vindt er tijdens Pinksteren een soortgelijk festival plaats. Feest jij ook met ze mee?

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Als PEC de finale wint zullen er veel door het dolle heen zijn en ongetwijfeld een bezoekje brengen aan de WRZV hallen. Er werd al geflyerd bij het stadion vrijdag.

Reageer