ZHTC organiseert technische netwerkborrel

Zwolle – 11 april 2014 vindt de eerste technische netwerkborrel plaats, georganiseerd door studentenvereniging ZHTC. Werknemers, werkgevers, studenten en werkzoekenden kunnen elkaar op informele manier leren kennen tijdens deze middagen.

Op moment van schrijven hebben zich 13 bedrijven aangemeld die hun bedrijf tijdens de bijeenkomst presenteren aan de aanwezige bedrijven, studenten, werkzoekenden en geïnteresseerden. Organisator Emile Hoogterp is tevreden over het aantal bedrijven die op de netwerkbijkomst komt. "We hadden gerekend op circa 10 bedrijven. Met de crisis weet je natuurlijk nooit hoe graag bedrijven nieuw personeel zoeken of stage-afstudeerplekken aanbieden.

Aan de hand van de enthousiaste reacties uit het bedrijfsleven merk ik dat er gelukkig genoeg interesse is. Ik hoop op een mooie bijeenkomst, waar veel genetwerkt wordt en hopelijk mooie samenwerkingen uit voortvloeien, voor nu en voor de toekomst! De netwerkborrel is voor iedereen, dus kom vooral langs als je denkt dat het interessant voor je kan zijn." Ben je geïnteresseerd om als bedrijf of geïnteresseerde langs te komen bij deze netwerkborrel? Of wil je weten welke bedrijven zich al aangemeld hebben? Kijk dan op http://www.zhtc.nl/netwerk/ De netwerkborrel vindt plaats in de ZHTC-sociëteit aan de Thomas à Kempisstraat 13 te Zwolle, vrijdag 11 april vanaf 17:00-20:00 uur. Als je langs wil komen, meld je dan aan via eerdere genoemde link!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. De eerste technische netwerkborrel, was super geslaagd. Zo’n 15 bedrijven, veel studenten en geïnteresseerden.

    De volgende netwerkborrel is 10 oktober. Gezien het succes van de eerste, hebben we een nieuwe locatie nodig, maar de verdere opzet blijft hetzelfde; Informeel kennis maken met bedrijven, studenten, werkzoekenden etc.

    Mocht je interesse hebben of meer informatie willen weten? Kijk op http://www.zhtc.nl/netwerk of stuur een e-mail naar netwerk@zhtc.nl

Reageer