Zwolse zaken in Onder de Loep

Zwolle – Donderdag 10 april worden twee zwolse zaken behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur. 

Diefstal portemonnee bij Mc Donalds
Op 4 januari werd een inwoner van Doornspijk bestolen van zijn portemonnee bij de Mc Donalds in Zwolle Zuid. Kort daarna proberen twee mannen met zijn pinpas geld op te nemen bij de Rabobank aan de Willemsvaart. Van de twee mannen zijn duidelijke bewakingsbeelden. Deze worden in de uitzending getoond.

Diefstal portemonnee
Een onbekende jongeman op de bijgaande foto’s pint op 17 februari €1000,- met een gestolen pas bij de Rabobank in winkelcentrum Zwolle Zuid. De pas die de jongeman gebruikt is van een 81-jarige vrouw en kort daarvoor gestolen bij een supermarkt aan de andere kant van hetzelfde winkelcentrum. De beelden van de pinnende jongeman worden uitgezonden.
Artikel delen:
Reacties 5
  1. mijn reactie is mijn mening. dat jij het er niet mee eens bent, is je eigen probleem Leonardo. en in het programma komen vaak moe-landers of tokkie gespuis in voor dus daarom.

    ik dacht dat je hier een reactie kan geven. of voelen mensen zich persoonlijk aangevallen en gaan daarom in de aanval? wat kinderachtig…

Reageer