Poging beroving aan Groot Wezenland

Zwolle – Een 22-jarige Zwollenaar heeft woensdag 9 april, in de loop van de dag, aangifte gedaan van poging beroving op het Groot Wezenland, eerder die dag.

Tussen 05.00 en 06.00 uur  werd het slachtoffer ter hoogte van het ziekenhuis door twee mannen tot stoppen gedwongen en van zijn fiets geduwd. Zij eisten geld van hem en toen hij dat niet kon geven werd hij in de stadsgracht gegooid. De mannen verdwenen in de richting van de Assendorperstraat. Nadere informatie over de daders ontbreekt. Mensen die iets gezien of gehoord hebben, dat mogelijk met deze beroving te maken heeft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem kan informatie worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000. Naar de beroving wordt een nader onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Die gasten moet je gewoon zodra ze opgepakt zijn in de Noordzee gooien en laat ze daar maar lekker drijven tot dat ze daaronder gaan, zeg … verdomme man wat een stelletje kl… zijn dat!!>:(

 2. de daders hebben vast een moeilijke jeugd gehad en mogelijk vanwege een andere culture achtergrond dan de nederlandse, hebben ze het al zo moeilijk in de maatschappij. je komt niet aan het werk en van een uitkering kun je niet leven. dan moet je toch iemand beroven om leuk te kunnen leven?

  zo lijkt de gedachte steeds meer te zijn….

 3. Wat een reacties, onder welke steen zijn jullie vandaan gekropen. Natuurlijk is dit een laffe daad en moeten de daders gepakt en gestraft worden, maar jullie reacties slaan nergens op.

 4. Het is toch verschrikkelijk! Eerst proberen ze je te beroven en daarna word je in de stadsgracht gekwakt! Gelukkig heeft die man er nog uit kunnen komen. De kant is daar heel hoog en het water is nog heel koud!

 5. Standrechtelijke executie 😀 Leve de nieuwe vorm van rechtspraak die sommige hier willen!

  Wel heel veel commentaar op de Shriara blijven leveren he!

 6. wordt tijd voor een lok sufferd… wie kan er goed sullig kijkend ’s nachts on 5 uur in een tunnel fietsen? smilies/cool.gif

  Hmm…ik denk wel dat ik aan de beschrijving voldoe:P

 7. misschien moeten een aantal gutmenschen hier is onder een steen vandaan kruipen en de realiteit is aanvaarden.
  en als je niet weet wat de sharia inhoudt, maak de vergelijking dan niet. hebben we het niet over hoe je sharia schrijft.

 8. @Geke: over schrijven gesproken… Gutmenschen schrijf je met een hoofdletter G. En realiteit moet je EENS aanvaarden toch? Lastig hoor dat duits en nederlands tegenwoordig, komt door al die invloeden van enge andere culturen denk ik. 😉

Reageer