Dierenpret 2007

Na de zeer succesvolle eerste editie van Dierenpret Zwolle in 2006 vindt er wederom een editie van Dierenpret plaats. Op zondag 9 september 2007 worden de ruimtes binnen de IJsselhallen Zwolle omgetoverd tot een waar dierenparadijs. TER/ VHM-events, de organisatie achter de dierenshow, bestaat 11 jaar en zal groots uitpakken met maar liefst 9000m2 aan dierenpret. In 3 verschillende ruimtes worden 5 verschillende evenementen georganiseerd. Elk evenement behoudt zijn eigen karakter en eigenschappen. Naast de terrariumbeurs zal er een kleindierenevenement, een nationale mini paarden en ponydag, een hondenshow en een kattenshow zijn. 

In de Kleindierenruimte is een verscheidenheid aan dieren te zien, van exoten tot meer bekendere dieren. Een kinderboerderij uit Zwolle zal present zijn met een knuffelhoek. Voor het eerst dit jaar wordt er een hondenshow weergegeven waarin onder andere het doggydance en het frisbeeën gepresenteerd worden. Ook voor het eerst is het nationale mini paarden en ponydag. Dit evenement is de enige op het gebied van mini paarden en pony’s  in Nederland. Daarnaast wordt er een grote nationale en internationale Kattenshow georganiseerd door kattenvereniging Saint Pro Cat. Ten slotte is op hét terrarium-evenement van Noord Nederland alles te vinden voor de liefhebber. Van benodigdheden, boeken, dieren tot diverse informatiestands aan toe. Tevens kan het publiek aanschuiven bij diverse lezingen en dia presentaties over deze boeiende hobby.

Een kleine greep van wat er te zien is: Fretten, Stinkdieren, Knaagdieren, Vissen, Knuffelhoek (georganiseerd door de kinderboerderij Zwolle), Vogels, Chinchilla vereniging, Planten, Cavia soorten, Spinnen en Insecten, Roofvogels, Honden, Reptielen, Hagedissen en Slangen, Geiten, Ezels, Kattenshow met ruim 600 katten (georganiseerd door Saint Pro Cat),  Sledehonden en nog veel meer………………. Het is tevens mogelijk om met uw huisdier op de foto te gaan.

Toegang: Volwassenen € 7,- Kinderen tot 14 jaar € 5,- en kinderen tot 5 jaar gratis. Openingstijden: van 10.00-17.00 uur. Website www.vhm-events.com

 

 

Artikel delen:

Reageer