Start van de zomer in Zwolle ‘RTL Zomer Festival’

Zwolle – Het aftellen naar een zonnige zomer is begonnen, want op zaterdag 21 juni wordt de start van de zomer gevierd met het vernieuwde ‘RTL Zomer Festival’ in Park de Wezenlanden te Zwolle. Ook dit jaar weer met een sterke line-up van artiesten. Onder andere Nick & Simon, Ali B, Miss Montreal en Alain Clark brengen hun zomerse klanken ten gehore op de mainstage. Niemand minder dan Guus Meeuwis sluit het zomerse festival op spectaculaire wijze af. 
 
rtl.png 
 
Nieuw dit jaar is dat bezoekers zich naast de goede muziek ook volledig kunnen onderdompelen in de wereld van RTL. In de ‘Zomertuin’ ontmoet men de sterren van RTL in zomerse sferen; chef-kok Herman den Blijker bakt vlees op de bbq, Roy Donders showt zijn zomercollectie op de catwalk, ‘The Voice of Holland’ winnaars Ben Saunders en Julia van den Toorn treden op en de ‘I Luv Holland Band’ speelt zomerse coverhits.  

In de ‘RTL Zomertuin’ kan men daarnaast een zomerse cocktail drinken bij de ‘RTL Late Night Cocktailbar’, een boodschap achterlaten in de ‘All You Need is Love’-caravan en het favoriete castlid van de populaire soap GTST ontmoeten. In de RTL 7 Area kunnen de mannen een biertje drinken, zich laten scheren en meespelen met de ‘Koning Voetbal Quiz’ die wordt gepresenteerd door Koert Westerman. 

Park de Wezenlanden in Zwolle wordt speciaal voor deze zomerse gelegenheid omgetoverd tot festivalterrein. Burgemeester Henk Jan Meijer: “We zijn in Zwolle graag gastheer van aansprekende evenementen. De afgelopen jaren hebben we in de stad een compleet aanbod gekregen van festivals die een breed publiek aanspreken.

Het ‘RTL Zomer Festival’ hoort daar natuurlijk ook bij. Afgelopen editie was ik er ook bij. Niet als burgemeester, maar als vader en muziekliefhebber. Ik verheug me op terugkeer van het festival. Viert u ook de zomer met ons mee?”. Kaarten voor het ‘RTL Zomer Festival’ zijn voor maar €25,- verkrijgbaar via www.rtlzomerfestival.nl  Website: www.rtlzomerfestival.nl

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hoewel ik spontaan uitslag, pukkels en braakneigingen krijg van zo’n hoge concentratie BN-ers, moet ik bekennen dat RTL dit slim aanpakt: 25 Euro entree vragen ter financiering van hun eigen promotiecampagne.

Reageer