Zwolse kinderen als echte sterren op het podium

Zwolle – Hoe is het om als een echte artiest op het podium te staan? Daar kunnen de finalisten van Stadskids Stars na gistermiddag over meepraten. De finale van de talentenjacht voor Zwolse kinderen van zes tot twaalf jaar werd georganiseerd in het vernieuwde poppodium Hedon. Ruim tachtig vrienden, familieleden en bekenden van de deelnemers kwamen kijken en luisteren. Winnaars van de finale zijn danseres Delinya Huisman (categorie 6-9 jaar) en het trio Merel, Amber en Esmee (categorie 10-12 jaar). Beide winnaars dansten en zongen de sterren van de hemel.
 
winnares_stadskids_stars_6-9_delinya.jpg.jpeg 
De winnaars zijn uitgenodigd voor een optreden van de Nederlandse rapper Gers Pardoel en krijgen een backstage rondleiding door het vernieuwde Hedon, zodat ze met eigen ogen kunnen zien waar de Nederlandse sterren verblijven voorafgaand aan een optreden. Alle deelnemers werden beloond met een medaille voor hun goede prestatie en hun lef om op het grote podium hun kunsten te vertonen.
 
winnaars_stadskids_stars_merel_esmee_en_amber_10-12_jaar.jpg.jpeg 

Talent stimuleren Stadskids Stars is georganiseerd door Travers Welzijn met medewerking van Hedon en veel enthousiaste vrijwilligers. Bovendien mocht de talentenjacht rekenen op de bijdrage van de rappers van de Fakkelteit. Zij verzorgden de openingsact. De pauzeact werd verzorgd door Suze en Sharon, de winnaars van Stadskids Stars 2013. Met activiteiten en projecten als Stadskids Stars en de Fakkelteit stimuleert Travers Welzijn de ontwikkeling en talenten van kinderen en jongeren in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer