Michel van Oostrum interim trainer bij VV Berkum

Zwolle – Het Algemeen Bestuur van Berkum heeft besloten om per direct Roeland ten Berge van zijn taken als hoofdtrainer te ontheffen. Voor de rest van het seizoen 2013/2014 staat Michel van Oostrum als interim-trainer voor het 1e elftal. Dit alles met maar één doel: behoud hoofdklasserschap. Hiertoe heeft het Algemeen Bestuur besloten naar aanleiding van de teleurstellende voetbalprestaties van het eerste elftal tot aan dit moment.

Een complex van factoren ligt naar mening van het Algemeen Bestuur ten grondslag aan de lage klassering van ons 1e elftal. Helaas zagen wij geen andere mogelijkheid om met Roeland ten Berge als hoofdtrainer, het sportieve tij te doen keren bij ons eerste elftal. Met het aanstellen van Michel van Oostrum als hoofdtrainer voor het restant van het seizoen hoopt het Algemeen Bestuur het hoofdklasserschap veilig te stellen. A.s. zaterdag zal Michel van Oostrum reeds op de bank zitten bij de belangrijke thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys. Reindert Reinders zal tot aan het einde van het seizoen fungeren als assistent.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Tsja, beetje laat. Hadden ze dan beter voor de cruciale wedstrijden tegen WHC en AZSV kunnen doen.
    Ligt overigens niet aan de trainer, als je het als speler niet kan opbrengen om je het snot voor ogen te werken als het voetballend niet lukt, verdien je het ook niet om hoofdklasse te spelen.
    VVB heeft strak in ieder geval een mooie grote vergader- en ontvangstruimte voor de tegenstanders uit de 1e klasse…..

Reageer