Exclusief arrangement voor zakelijke gasten BFO

Zwolle – Honderd zakelijke gasten kunnen Bevrijdingsfestival Overijssel dit jaar op een nét iets andere manier beleven, door een exclusief Vrijheidsarrangement te boeken. Bevrijdingsfestival Overijssel streeft ernaar om duurzame relaties op te bouwen met regionale ondernemers en bedrijven, en zet het Vrijheidsarrangement in als middel om dit doel vorm te geven. 

 

Op maandag 5 mei staat Park de Wezenlanden in Zwolle in het teken van vrijheid, tijdens de 24e editie van het grootste bevrijdingsfestival van Nederland. Gasten met een Vrijheidsarrangement zijn op 5 mei de hele dag special guest van het Bevrijdingsfestival, met het exclusieve Press & Guest Paviljoen als uitvalsbasis. Een hapje en drankje uit de drukte, uniek uitzicht op het festivalterrein en het hoofdpodium, bijpraten met andere zakelijke relaties van BFO, netwerken, een uitgebreide rondleiding backstage en last but not least: een concert naar keuze bijwonen op het VIP-deck van het hoofdpodium.

Vrijheidsarrangement kosten €125,- per persoon. Meer informatie op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl. Of neem contact op met Arlette Swartjes (06-41 48 26 46) of Fennanda Verweij (06-12 67 42 11). 

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer