Explosie aan de Ossenmarkt in Zwolle

Zwolle – In een appartementenwoning aan de Ossenmarkt is bijna brand ontstaan tijdens het dichtmaken van muizengaten in de buurt van een boiler met purschuim, de gassen die hier bij vrijkwamen veroorzaakte een explosie waardoor een gevaarlijke situatie ontstond.
 
11-04-2014_bijna_brand_in_woning_ossenmarkt_02.jpg 
 

Door snel optreden van de bewoners en even later de brandweer is de schade beperkt gebleven. De binnenstad schijnt erg veel last te hebben van een muizenplaag.
 
11-04-2014_bijna_brand_in_woning_ossenmarkt_03.jpg
 
11-04-2014_bijna_brand_in_woning_ossenmarkt_01.jpg 
Artikel delen:
Reacties 16
  1. Je moet die gaten dicht zetten met specie , ik meen dat ratten ook door pur-lagen heen knagen op den duur.
    Nog deskundigen in de zaal die kunnen aanvullen?

  2. Gemeente Zwolle weet al heel lang van de muizenplaag over ratten wil het niet eens hebben. En die plaag zet zich ook voort buiten de binnenstad.

  3. Blij dat we zo een verstandige gemeente ambtenaren hebben die echt rekening houdt met de bewoners binnenstad , Vroeger hadden we de rattenvanger van Hamelen , Maar de ambetenaren die hier werken wonen toch buiten Zwolle ,en komen niet verder dan het Stadskantoor waar ze hun werkzaamheden uitvoeren ,de binnenstadbewoners

  4. Pur helpt idd niet, op den duur knagen ze zich er weer door heen, staalwol, schuursponsje kan wel helpen…. Aluminiumfolie is goedkoop en de knagers houden daar helemaal niet van.

Reageer