Benefiet Golftoernooi voor Ronald McDonald Huis

Zwolle – Het Ronald McDonald Huis Benefiet Golftoernooi dat op donderdag 10 april gehouden werd heeft ruim €15000 opgeleverd. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de exploitatie van het Huis Zwolle waar gezinnen kunnen logeren als hun kindje in Isala is opgenomen. Het toernooi werd dit jaar voor de negende keer op rij georganiseerd.

energiewacht_groep_flight.jpg

Het Ronald McDonald Huis Zwolle nodigt al negen jaar lang bedrijven uit om deel te nemen aan het Benefiet Golftoernooi. Zoals ieder jaar, stelt Golfclub Zwolle zijn prachtige banen beschikbaar voor dit toernooi. Dit toernooi speelden 68 deelnemers van 23 verschillende bedrijven mee voor het goede doel. De Energiewacht Groep uit Zwolle ging er vandoor met de beker én de eeuwige roem.

Naast de focus op het golfspel was er dit jaar ook weer voldoende ruimte voor diverse culinaire stops in de baan waaronder een kop aspergesoep met de allereerste asperges van het seizoen. Het ‘witte goud’ werd aangeboden door Aspergekwekerij Ogink uit Raalte. Jonnie Boer van de Librije uit Zwolle maakte er een soepje van. ‘Het is hartverwarmend om te zien hoe organisaties uit Zwolle en regio zich inzetten voor het huis in welke vorm dan ook. Op een dag als vandaag betekent dat van het maken tot een heerlijke soep, tot het beschikbaar stellen van prijzen of het meedoen aan het toernooi zelf. De betrokkenheid voor ons huis van de lokale ondernemers is ontzettend groot. Dat vind ik zo bijzonder en dat verdiend in mijn ogen een bijzonder groot compliment!”, aldus Lianne Booijink manager van het huis in Zwolle.

De dag werd feestelijk afgesloten met een diner en de prijsuitreiking. Booijink kijkt terug op een geslaagde en bovenal gezellige dag. ‘Het weer zat mee, de deelnemers waren geweldig en de locatie en verzorging waren top! Ik kijk nu al uit naar ons jubileum toernooi van volgend jaar”.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer