Asperge 10-daagse Zwolle

Zwolle – Het witte goud komt eraan! De Asperge 10-daagse is een ideale gelegenheid om een bezoek aan de binnenstad van Zwolle te combineren met een hapje eten. Van 2 t/m 11 mei zetten de koks van 20 deelnemende restaurants in Zwolle hun beste menu’s voor met de  heerlijkste asperges. Op een verrassende nieuwe manier of lekker klassiek. Dat is dus genieten van het seizoen voor een leuke prijs, in een mooie setting. De deelnemende restaurants serveren 3-gangenmenu’s voor € 29,50.

     

Deelnemende restaurants aan de Zwolse Aspergie 10-daagse zijn: ’t Pestengasthuys, Best Western Hotel Restaurant Fidder, Bilderberg Grand Hotel Wientjes, Bistro Bonne Femme, BlueFinger, Brasserie het Vliegerhuys, Chinees Restaurant Taiwan, Da Nini, Italiaans restaurant, Drank & Spijslokaal De Atlas, Grand Café Tapasbar Las Rosas, La Cucaracha, Librije’s Zusje, Mizu, Pillows, Restaurant De Agnietenberg, Restaurant Koperen Kees, Restaurant Pampus, Restaurant Poppe, Vaga Negra en Zo Xander. Alleen tijdens de Zwolse Asperge 10-daagse betaal je voor een 3-gangenmenu met asperges € 29,50. Librije’s Zusje serveert een 3 gangen lunch met asperges voor € 49,50.

Reserveer nu je favoriete restaurant via www.culinairzwolle.nl. Meer info over alle bezienswaardigheden en evenementen in Zwolle: www.zwolletouristinfo.nl.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer