Winners Vriendentoernooi op Witte donderdag

Zwolle – Op "witte donderdag", wat dit jaar valt op 17 april 2014, organiseert stichting Winners in samenwerking met de Vrienden van de Herberg en de WRZV Zaalvoetbalvereniging alweer voor de 4e maal in successie het jaarlijkse "Winners" benefiettoernooi. 

 

Het jaarlijkse benefiettoernooi is inmiddels in Zwolle uitgegroeid tot een begrip en is naar onze mening op weg om een gezellig en zeker leuk jaarlijks familie event te worden, waar zowel dames en heren, jong en oud, mensen met of zonder beperking actief kunnen meevoetballen voor een goed doel als WRZV de Boog, ook wel genoemd “de beste club van Nederland.” Het plezier, gezelligheid, verbinden en contacten leggen zijn de kernwaarden voor deze jaarlijkse aangelegenheid. “We zijn blij dat er wederom nog meer mensen (actief) deelnemen en ondersteuning geven aan dit fantastische zaalvoetbaltoernooi, wat ons ook komend seizoen weer de mogelijkheid geeft om de winnerstoernooien voor WRZV de Boog te ondersteunen, aldus Freddy Eikelboom, bestuurslid van Winners, Vrienden van de Herberg en de WRZV.

De avond staat dan ook, als altijd in het teken om het Zwolse G-voetbal en in het bijzonder de WRZV de Boog als ook het G-voetbal van WVF de aandacht te geven, wat het verdiend. 

Het benefiettoernooi kan natuurlijk nooit op zichzelf staan en niet georganiseerd worden zonder de steun van diverse bedrijven, organisaties en particulieren in en buiten de stad. 

 

Voor het komende jaar hebben de volgende bedrijven en organisaties haar steun aan het organiseren van het benefiettoernooi toegezegd. 

 

NOVON Schoonmaak, Schaftenaar BV, Brouwers, Wecovi B.V, Klomp Transport, Technische Unie, AON, Conrad Catering Compleet, Bastiaansen Biokaas, Noordman Tapijt, Postma Installatietechniek, PSTM Automatisering, WRZV Zwolle, Banzo Engineering, Tosec BV, SWZ, Openbaar Belang, Delta Wonen, C1000 Joosten IJsselmuiden, Stichting Empower, Promed BV, John Wieten, JM Reclamedia, Uitgeverij Jupijn, SSW en Sportservice Zwolle. 

 

Voorafgaand aan de prijsuitreiking worden alle aanwezigen geïnformeerd door Voorzitter Bert Klaassen van WRZV de Boog en Rob Ruijsch G-voetbal WVF over het "wel en wee" van het G- voetbal en natuurlijk ter plekke geënthousiasmeerd om het G-voetbal te ondersteunen.

 

Met de netto opbrengst van het Winners Vriendentoernooi 2014 op donderdag 17 april 2014 wordt het komende jaar de drie winnerstoernooien van WRZV de Boog bekostigt.  

 

De wedstrijden starten om 18.30 uur en de finale zal gespeeld worden rond 21:00 uur. De prijsuitreiking zal worden verricht rond 22:00 uur door een van de aanwezige prominenten.

 

Ook dit hebben weer verschillende prominente deelnemers hun medewerking aan het toernooi toegezegd. Uiteraard geven de Zwolse zangers Harm Wolters en Reinier Vegter acte préséance. En kunnen de aanwezigen genieten van de voetbalkwaliteiten van Arne Slot, Henk van Steeg en Marcel Damman. Ook zijn we natuurlijk benieuwd naar de coaching kwaliteiten van Dick “knakkie” Schneider, Peter Vader en oud wethouder Ton ter Bekke. Verder zijn we blij met de aanwezigheid van Zwolse raadsleden als Frankwin Mussche, Martijn van der Veen, Judith Compagner, Michiel van Harten en Wethouder Gerrit Piek. En natuurlijk alle andere actieve personen in het Zwolse en daarbuiten.

 

De avond wordt verder muzikaal opgeluisterd door de aanwezigheid van DJ Hanno, wie tijdens en na het toernooi zorgdraagt voor een goed stukje muziek en een gezellige avond! 

 

Uiteraard is de toegang geheel gratis en is iedereen wie een gezellige avond wil hebben 

van harte welkom!

 

Kunt u niet aanwezig zijn, maar wilt u dit initiatief toch financieel ondersteunen, dan kunt u uw donatie overmaken aan: Stichting Winners, bankrekeningnummer 543558894 ovv winnerstoernooien de Boog.

 

Stichting Winners, Vrienden van de Herberg en WRZV Zaalvoetbal.

Artikel delen:

Reageer