Feestelijke opening I-workspace in de bibliotheek

Zwolle – Op 17 april wordt de opening van de I-workspace in Zwolle gevierd. I-workspace is een werkplaats die mensen helpt om ideeën te realiseren. Heb je een idee, maar mis je net die ondersteuning om het een vliegende start te geven? Dan is de I-workspace de perfecte oplossing. Tijdens de opening is er een ideeënspeeddate en ’s avonds een vertelcafé.

Het bedenken van een leuk initiatief of idee is één ding, het daadwerkelijk uitvoeren is nog wat anders. Veel ideeën stranden door hobbels in regelgeving of financiering. Dat is zonde van de creativiteit en de tijd. Soms vraagt het vormgeven en organiseren van een idee aanvullende kennis of kwaliteiten. Wie een idee heeft en mensen zoekt die kunnen helpen, kan nu aan de slag. I-workspace is in de Bibliotheek Zwolle in de Diezerstraat op donderdagen van 13.00-16.30 uur en van  19.30-21.00 uur. Men krijgt tips over de te volgen stappen en wordt in contact gebracht met professionals, netwerken of enthousiaste mensen die mee willen denken of met studenten die helpen een plan uit te voeren.

Tijdens de opening op 17 april presenteert I-workspace inspirerende initiatieven en is er een ideeënspeeddate. Hier krijgt men een indruk van wat mogelijk is als mensen hun visie en creativiteit gaan delen. Na het officiële programma is er gelegenheid voor een hapje en een drankje. Na de opening van de I-workspace kan men deelnemen aan de netwerkmaaltijd en het daaropvolgende avondprogramma; het vertelcafé met als thema ‘Wat is het volle leven als je ouder wordt?’, bedoeld voor ouderen en geïnteresseerden. Het vertelcafé begint om 19:00 uur en eindigt om 21:00 uur. Aanmelden voor de opening en de netwerkmaaltijd kan via: https://internetarcon.wufoo.com/forms/aanmeldformulier-opening-iworkspace-zwolle/
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer