Beiaardier speelt weer verzoekjes

Zwolle – Zwollenaren die hun favoriete nummer wel eens willen horen spelen door de klokken van de Peperbus kunnen weer verzoeknummers indienen bij stadsbeiaardier Roy Kroezen. Vrijdag 2 en zaterdag 3 mei  speelt hij een aantal van deze verzoeknummers. Een verzoek indienen kan dit keer tot en met vrijdag 18 april aanstaande. De mensen van wie het nummer is uitgekozen, ontvangen persoonlijk bericht.

Naast de volledige titel van het nummer of muziekstuk, dient ook de naam van de uitvoerend artiest/componist vermeld te worden. Als men voorkeur heeft voor de vrijdag of zaterdag, kan dit aangegeven worden. Waar mogelijk houdt Roy hier rekening mee. De enige voorwaarde is dat de muziek een herkenbare melodielijn heeft. House, techno en dergelijke vallen af.

Verzoeknummers kunnen op verschillende manieren ingediend worden:

· per mail naar: rd.kroezen@zwolle.nl
· een bericht op Facebook: www.facebook.com/zwolsebeiaardier
· via een tweet naar Roy: www.twitter.com/zwolsebeiaard

Uit alle inzendingen selecteert Roy Kroezen een aantal nummers. De mensen van wie het  nummer is uitgekozen, ontvangen hiervan persoonlijk bericht. Ook is de speellijst een paar dagen voorafgaand aan het speelmoment na te lezen in Wijzer en op www.zwolle.nl/zwolsebeiaardier. Daarnaast is op de website meer informatie over de verzoeknummeractie te vinden, waaronder een overzicht van alle speelmomenten.

Artikel delen:

Reageer