Party´s voor jongeren tijdens Pasen

Zwolle – Aanstaande donderdag en vrijdag organiseert De Nieuwe Bierton in Zwolle vanaf 20.00 uur twee leuke feesten voor jongeren. Donderdagavond is iedereen van 12 tot 15 jaar welkom. Een dag later mogen jongeren van 14 tot 18 jaar komen stappen. Beide avonden zijn volledig alcoholvrij.

Het idee voor deze feesten kreeg uitbater Theo Bakker vooral door het gebrek in aanbod voor de jeugd van Zwolle. “Wij horen zo vaak dat er te weinig te doen is voor de jeugd, dat we wel iets moesten bedenken. Daarnaast zien we ook dat jongeren zelf van alles willen organiseren, zoals onlangs nog via Z200, daar leent De nieuwe Bierton zich ook voor! En met het wegvallen van Takens in Balkbrug is het aanbod helemaal schaars.”

Teenz- en Teenagerparty
Daarom organiseert Theo de Teenzparty (12-15 jr.) op donderdag 17 april van 20.00-24.00. Voor de wat oudere jeugd is het een dagje later feest. Dan organiseert De nieuwe Bierton een Teenageparty (14-18 jr.) van 20.00-24.00. Toegangskaarten voor beide feesten kosten €10,-, dit is inclusief 3 munten. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Nieuwe Bierton www.bierton.nl of aan de deur.

Dove DJ
Donderdagavond is er een special guest bij de Teenzparty: DeafDJ. Peter Jan Rijpkema is een 15 jarige DJ die ondanks zijn doofheid toch een puntgaaf gevoel voor muziek heeft ontwikkeld. Hij zal, in afwisseling met de huis DJ, de feestgangers voorzien van lekkere en populaire muziek.

Takens
Begin april ging uitgaanscentrum Takens in Balkbrug failliet. “Met het wegvallen van zo’n gelegenheid is er voor de jongeren nog minder te beleven. Met bussen tegelijk kwamen ze uit de regio daar naartoe om te gaan stappen, en dat kan nu dus niet meer. We verwachten dan ook een mooi alternatief te kunnen bieden voor de jongeren uit Zwolle en omgeving. Het leuke van deze opzet (twee verschillende feesten red.) is dat je echt met jouw leeftijdsgenoten op stap gaat.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer