Rasage maakt scheren zoals vroeger mogelijk!

Zwolle – Rasage, een product van Windesheim studenten, brengt een oud product opnieuw op de markt. Met The traditional shaving kit wil Rasage het echte gentlemen gevoel weer terug brengen bij de man. Het klassieke open scheermes in een nieuw jasje. Het product wordt geleverd als scheerpakket en is te bestellen via de bestelformulieren op de facebookpagina van Rasage.

schermafbeelding_2014-04-16_om_16.53.43.png 

Het scheerpakket van Rasage bestaat uit een klassiek open scheermes, vervaardigd uit hout, een scheerkwast, scheerzeep en bijbehorende scheermesjes. Door deze samenstelling brengt Rasage het ultieme scheergevoel terug bij de consument.

Naast The traditional shaving kit biedt Rasage ook workshops klassiek scheren aan. Deze workshops worden aangeboden in samenwerking met Barbershops. Op de facebookpagina van Rasage treft u deze Barbershops, maar u kunt ook op de pagina terecht voor instructiefilms en tips over het scheren met The traditional shaving kit.

Rasage is een studentonderneming van Hogeschool Windesheim. Het bedrijf is opgericht door een zestal gedreven studentondernemers. Samen hebben zij het concept van Rasage bedacht.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Ach, wordt er weer eens gereageerd op een oud bericht en trap ik er nog in ook. Op de Facebookpagina lees ik een bericht van 28 mei(!)

    Dames en heren, helaas moeten wij jullie treurig nieuws mededelen. Vanmiddag tussen 12.30 uur en 12.45 uur is Rasage geliquideerd. Wij als Team Rasage kijken terug op een zeer geslaagde minor Zelfstandig Ondernemen en zijn uiteindelijk derde geworden van de tien studentenbedrijven van Windesheim. Via dit bericht willen wij iedereen bedanken die ons geholpen heeft.

    Derde geworden dus. Dat is netjes.

Reageer