Theater in Galerie Langhuis

Zwolle – Vanaf 15 mei presenteert theatermaakster Sandra Lange in samenwerking met Galerie het Langhuis de performance CONNECT no. 1 / SHAME.

Schaamte. Iedereen herkent het gevoel en desondanks zijn we er allemaal van overtuigd er alleen in te staan. In CONNECT no. 1 / SHAME neemt theatermaker Sandra Lange dat rauwe gevoel als uitgangspunt voor een performance. In een interactieve mix van spel en video gaat iedere bezoeker één-op-één het gesprek aan met een speler. De bezoeker wordt uitgedaagd innerlijke grenzen en mogelijkheden te verkennen door echt in contact te treden. Na de performance komen bezoekers en makers samen in een ruimte achter het decor samen om ervaringen uit te wisselen.

Naast de performance biedt het randprogramma in de vorm van een Performance Lecture, Socratisch gesprek en een debat de mogelijkheid om dieper op de thema’s ‘schaamte’ en ‘connectie’ in te gaan. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar www.sandralange.nl CONNECT is de titel van een serie performances van theatermaakster Sandra Lange. Performances waar connectie het centrale thema is. SHAME is de eerste in de reeks.

Artikel delen:

Reageer