Leger des Heils voorjaarsfair

Zwolle – Op donderdag 24 april organiseert Leger des Heils Overijssel in samenwerking met ketenpartners en andere geïnteresseerden een voorjaarsfair op het terrein van het 50|50 Workcenter aan de Burgemeester Drijbersingel 11-13. Mensen uit Zwolle en omgeving zijn van harte welkom om te komen kijken en producten te kopen die door mensen uit de hulpverlening zijn gemaakt.

Zwollenaren kunnen kennismaken met huisgemaakte lekkernijen en een breed assortiment van zelfgemaakte producten waaronder huisdecoratie, kunst en duurzaam meubilair. Alles is handgemaakt door deelnemers van het 50|50 Workcenter te Zwolle. Door het kopen van het aanbod, bieden Zwollenaren nieuwe kansen aan deze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In het 50|50 Workcenter werken deelnemers van hulpverleningstrajecten aan een nieuwe toekomst. De deelnemers kunnen in hun eigen tempo en veilige omgeving zijn of haar talent (her) ontdekken en werken aan hun comeback op de arbeidsmarkt. Zinvolle dagbesteding zorgt voor een gezonde dagstructuur, een beter zelfbeeld en meer zelfvertrouwen. 

Dagbesteding is een belangrijk speerpunt in de hulpverlening van het Leger des Heils. Binnen het 50|50 Workcenter zijn arbeids- en reintegratieplaatsen op verschillende vakgebieden: zo is er een houtwerkplaats, fietsenmakerij, kaarsenmakerij en een creatieve afdeling waar men zich o.a. bezig houdt met het decopatchen van meubilair. Ook Brasserie Bonjour is gehuisvest in het pand. De voorjaarsfair vindt op 24 april plaats aan de Burgemeester Drijbersingel 11-13 van 15:00 – 20:00 uur, toegang is gratis.

Artikel delen:

Reageer