Online abonnement beheren bij Openluchtbad

Zwolle – Vanaf 19 april stappen we over naar een online ledenadministratie! Hier kunt u uw eigen abonnement(en) beheren, vrijwilligerswerk inplannen en betalen. Registreer HIER als u voor het eerst uw abonnementen wilt beheren. Na registreren ontvangt u binnen enkele minuten een verificatie mail. Let op dat u uw juiste mailadres gebruikt. Controleer eventueel uw spam mail.

Geen lange rijen wachtenden meer tijdens de voorverkoopavonden, maar digitaal een zwemabonnement aanschaffen voor de zomer. Vanaf 19 april kan iedereen digitaal het nieuwe abonnement aanschaffen. Dit betekent dat de voorverkoopavonden komen te vervallen. In plaats daarvan zijn er vier hulpavonden voor de leden die niet zo handig zijn met de computer.

Het aantal introducees dat een lid mag meenemen wordt verhoogd van vijf naar tien mensen. Dus per abonnement mogen tien introducees worden meegenomen naar het zwembad. De veiligheid blijft vooraan staan en bij hele grote drukte kan het zijn dat introducees niet naar binnen kunnen. Ook de kleinkinderkaart komt te vervallen, grootouders kunnen de kleinkinderen meenemen als introducee. De tarieven worden dit jaar niet verhoogd. Wel is het verschil tussen de voorverkoop en kaarten die tijdens het seizoen worden aangeschaft wat groter gemaakt. Met ingang van 2015 worden er administratiekosten gehanteerd van vijf euro per lid. Het tarief voor een introducee is dit jaar vier euro.

De verwachting is dat het zwembad op 17 mei de poorten opent. Er zijn nog wat werkzaamheden en ook wordt er hard gewerkt aan technische oplossingen om het water bij te warmen. Momenteel wordt nog gewacht op het aanbrengen van de coatinglaag, daarvoor moet de nachttemperatuur enkele dagen boven tien graden zijn. Afhankelijk daarvan wordt gekeken of de opening op 17 mei haalbaar is.

Ondanks de inzet van alle leden als vrijwilliger is men nog op zoek naar een aantal vaste vrijwilligers. Te denken valt onder meer aan kassamedewerkers. Ook op ander vlakken kan men nog wel wat extrra (technische) handen gebruiken. Wie een praktische achtergrond heeft in elektrotechniek of werktuigbouwkunde kan zich aanmelden. Dagelijks moeten de waterbehandelingsinstallaties worden onderhouden. Ook klein (dagelijks) onderhoud en reparaties aan de gebouw gebonden installaties zoals CV ketels en elektrotechnische installaties behoren tot de werkzaamheden.Het Openluchtbad zorgt voor een korte opleiding. Aanmelden kan via bestuur@openluchtbad-zwolle.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer