Zwolse Peperz starten met taartenfeestje

Zwolle – Vrijdagmiddag werd op de Nieuwe Markt in Zwolle het vrijwilligersinitiatief van 12 personen Zwolse Peperz gelanceerd: een gloednieuw, gratis online stadsmagazine waarin Zwollenaren elkaar van hun beste kant leren kennen. Die lancering werd gevierd met een groot taartbuffet in de binnenstad, waarvan iedereen uitbundig mocht proeven.

 

18-04-2014_cakewalk_nieuwemarkt_04.jpg 

Jolien Drost, winnares van de verkiezing ‘mooiste taart van Overijssel 2013’ bakte voor de gelegenheid de originele Zwolse Peperz taart, waarbij de rode peper de hoofdrol speelt. Het eerste stukje vasn de speciale taart was voor organisator Jessica van Oosten. Maar de initiatiefnemers van de Cakewalk zagen deze middag zo’n 30 gratis taarten en cupcakes vanuit heel Zwollle naar de Cakewalk in hartje Zwolle gebracht worden. Veel voorbijgangers konden genieten van de lekkerste lancering van het jaar. De taartenbakkers worden meteen gehuldigd in de allereerste editie van het nieuwe stadsmagazine.

18-04-2014_cakewalk_nieuwemarkt_02.jpg  

18-04-2014_cakewalk_nieuwemarkt_03.jpg 

18-04-2014_cakewalk_nieuwemarkt_05.jpg

Via Lees verder meer nieuws en foto’s… 

Het doorgeven van het ‘goede Zwolse leven’, dat is de missie van Zwolse Peperz. Als Zwollenaren dragen we allemaal bij aan de ‘good vibe’ in de stad. Daarom staan in het nieuwe stadsmagazine Zwollenaren centraal die enthousiast verhalen over hun heimelijke genoegen, hobby, bijzondere verzameling of ‘way of life’: eigenlijk alles waarmee ze hun leven ‘spicy’ maken. 

 

18-04-2014_cakewalk_nieuwemarkt_01.jpg 

Meebeleven
Maar het blijft niet bij lezen. Via Zwolse Peperz kunnen stadsgenoten de uiteenlopende vormen van ‘het goede Zwolse leven’ zelf ook beleven door mee te doen met de gratis workshops, excursies, open-huis, wandelingen, proeverijen, picknicks; allemaal georganiseerd voor en door stadsgenoten. Zwolse Peperz wil hiermee een Zwolse ‘Wall of Fame’ vormen waarop de smaakmakers van onze stad hun welverdiende plek vinden. 

 

De Cakewalk was de eerste activiteit van Zwolse Peperz. Er volgen meer zoals Streetfishing, Open-kas-dag, Lentepicknick, en Sing-a-long.

 

18-04-2014_cakewalk_nieuwemarkt_06.jpg

Met de skyline van Zwolle… 

Artikel delen:

Reageer