Landstede Basketbal in play-offs tegen ZZ Leiden

Zwolle – Landstede Basketbal staat aan de vooravond van de belangrijkste fase van het seizoen. De ploeg van coach Herman van den Belt sloot de reguliere competitie zaterdagavond af met een nipte nederlaag op bezoek bij ZZ Leiden (79-75) en is daardoor op de vijfde plaats geëindigd in de Dutch Basketball League.

Dit betekent dat Landstede Basketbal in de kwartfinale van de play-offs om de landstitel speelt tegen de nummer vier van de competitie en dat is toevalligerwijs ook ZZ Leiden. Aangezien Leiden boven Zwolle is geëindigd heeft de opponent in de play-offs het thuisvoordeel. De eerste wedstrijd in de best-of-three wordt daarom op donderdag 24 april (20.00 uur) gespeeld in Leiden. Het tweede play-off duel staat zondag 27 april om 15.00 uur op het programma in het Zwolse Landstede Sportcentrum. Als er na twee wedstrijden nog geen beslissing is gevallen, dan volgt er dinsdag 29 april (20.00 uur) in Leiden een derde confrontatie.

Toegangskaarten voor het play-off duel op zondag 27 april zijn vanaf nu te reserveren via het bestelformulier op de website www.landstede-basketbal.nl. Kaarten kosten 7,50 euro per stuk. Kinderen tot 16 jaar en 65-plussers betalen 4 euro. Bezitters van een verenigingspas (VCZ/ZAC/BAZ) krijgen op vertoon van hun pas 50 procent korting op één kaart.

Tijdens de thuiswedstrijd op 27 april kan er zowel voor als na de wedstrijd alvast een seizoenspas worden gereserveerd voor het seizoen 2014-2015, onder dezelfde voorwaarden als voor dit seizoen.

Programma play-offs

Donderdag 24 april 20.00 uur: ZZ Leiden – Landstede Basketbal

Zondag 27 april 15.00 uur: Landstede Basketbal  – ZZ Leiden

Dinsdag 29 april 20.00 uur: ZZ Leiden – Landstede Basketbal

Bron: topsportteamszwolle.nl 

Artikel delen:

Reageer