Job Cohen op 1 mei-viering Zwolle

Zwolle – Job Cohen is dit jaar aanwezig op de jaarlijkse 1 mei-viering van de PvdA Zwolle op begraafplaats Kranenburg. Tijdens de 1 mei-viering worden bloemen gelegd bij het graf van Horreus de Haas, een sociaal-democratische dominee die zich tijdens de oorlogsjaren fel verzette tegen de Jodenvervolging.

Ook wordt het graf van Helmig Jan van der Vegt, één van de oprichters van de SDAP, de voorloper van de PvdA bezocht. Job Cohen en Gerrit Piek zullen bij de graven een toespraak houden.

 

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag  1 mei 2014 op begraafplaats Kranenburg aan deKranenburgerweg 5 te Zwolle en start om 10.15 uur bij de ingang van begraafplaats Kranenburg, De bijeenkomst wordt afgesloten in theehuis de Agnietenberg, waar ook stil wordt gestaan bij de jubilarissen die 25 of 50 jaar lid zijn van de PvdA.

Zowel leden van de Partij van de Arbeid als belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst bij te wonen.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dat heb je allang terug. Er is toen in ene voor vijf jaar verhoogd, vervolgens is er vijf jaar niet verhoogd. Netto komt het op hetzelfde neer. Daarbij was het Kok die dat regelde, niet Cohen.

Reageer