Echtpaar Van Oosten-Hasselt 60 jaar getrouwd!

Zwolle – Het echtpaar Van Oosten-Hasselt was dinsdag maar liefst 60 jaar getrouwd. Namens de gemeente Zwolle kwam Burgemeester Meijer op bezoek om het paar te feliciteren.

22-04-2014_echtpaar_van_oosten-hasslt_60jr_getrouwd_03.jpg

De heer Jan van Oosten is geboren op 10 maart 1930 in Zwolle. Mevrouw Antionetta Maria van Oosten-Hasselt is geboren op 5 november 1932 in Zwolle. Haar roepnaam is Nettie. Zij hebben elkaar ontmoet bij danszaal ‘Donker’ aan de Oude Vismarkt en zijn getrouwd in Zwolle. Het echtpaar heeft 3 kinderen, 2 zoons en 1 dochter, zes kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Tijdens hun trouwen hebben meneer en mevrouw gewoond op de volgende adressen: aan de Billitonstraat (bij de ouders van mevrouw ingewoond), de Grote Baan, de Molendwarsstraat, de Van Hallware waar ze nu nog wonen.

22-04-2014_echtpaar_van_oosten-hasslt_60jr_getrouwd_01.jpg 

22-04-2014_echtpaar_van_oosten-hasslt_60jr_getrouwd_02.jpg 

Meneer Van Oosten was magazijnbediende bij Keizer, metaalbewerker bij Schotkamp, Productiemedewerker bij A.G.A. en nu nog actief als vrijwilliger bij WijZ. Mevrouw van Oosten was productiemedewerkster bij Dooier en Van Deventer, parttime verkoopster bij de Hema en bejaardenhulp bij IJsselvechtdelta. Hobby’s van meneer zijn, vissen, kaarten en biljarten en van mevrouw breien, kaarten, koken en puzzelen. Gezondheid van meneer: ouderdomskwaaltjes en minder mobiel, en ook mevrouw heeft ouderdomskwaaltjes en is nog goed mobiel.  

Artikel delen:

Reageer