Lentekriebels zwemdisco de Vrolijkheid

Zwolle – Op vrijdagavond 25 april zal de zwemdisco weer neerstrijken in zwembad de Vrolijkheid in Zwolle. Tijdens de zwemdisco worden de laatste hits door DJ Axel & Bas gedraaid en is het mogelijk om je favoriete nummer aan te vragen. Het zwembad wordt weer omgetoverd tot zwemdiscotheek en de lichtshow zal zorgen voor een fantastische sfeer.

Alle kinderen tot en met 15 jaar uit Zwolle en omstreken zijn uitgenodigd om lekker te komen zwemmen en dansen. De zwemdisco begint om 19.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Het super party zwemdisco arrangement is €7,50 inclusief een hapje en drankje en de losse entree is €5,50. Tijdens de gehele avond kan je boven en onderwater op de foto bij de fotograaf. Deze foto’s zijn terug te vinden op www.zwemdisco.com.

Is uw kind jarig of valt er iets te vieren, doe dit dat tijdens de zwemdisco voor een spetterend avondje uit. Om lange wachtrijen te voorkomen is het verstandig om alvast kaarten te kopen in de voorverkoop bij de receptie van het zwembad. Op het moment dat je al een kaartje hebt gekocht is het mogelijk om langs de rij te lopen en gelijk te gaan discozwemmen.

Als ouder bent u ook van harte welkom in de zwemdiscotheek. Op het moment dat u mee gaat zwemmen betaalt u het zwemdisco tarief. Wilt u vanaf de kant uw kind in de gaten houden dan kan dit vanuit de horeca onder het genot van een hapje en drankje.

Meer informatie en een agenda van de zwemdisco zijn te vinden op www.zwemdisco.com. Of volg ons via de social media via facebook.com/zwemdisco, twitter.com/zwemdisco en instagram.com/zwemdisco.

Artikel delen:

Reageer