Ster van Zwolle Toereditie

Zwolle – Natuurlijk staat het al met dikke letters en vet omcirkeld in je agenda. Zo niet, noteer ‘m dan gelijk! Op zaterdag 24 mei organiseert Toerclub Swolland i.s.m. Stichting Sportevenementen voor de allereerste keer de toerversie van de Ster van Zwolle. Een primeur voor elke fietser die wil genieten van de mooie omgeving rond de hoofdstad van Overijssel.

 

mail-bijlage.jpeg 

 

Vanaf 8:00 uur tot 9.30 uur kan bij de kantine van Be Quick (bij het stadioncomplex) worden gestart voor een tweetal prachtige routes, door de gevarieerde omgeving rondom ZwolleDe 85  km route voert door het mooie Salland, het Vechtdal , door de weidse omgeving naar Hasselt en dan via het dijkenlandschap van het Zwarte Water weer naar ZwolleVoor de kilometervreters is er een 130 km route.  In dat geval zitten er 2 extra lussen in  van 30 en 15 km ,  naar resp. de Lemelerberg en Genemuiden.  Vanwege deze opzet kun je ook kiezen voor tussenafstanden van 100 km en 115 km. Vanzelfsprekend is de route duidelijk uitgepijld en er kan bij destempelplaatsen worden gerust.

Ook interessant: Dezelfde dag wordt vanaf 12.00 uur de Omloop van de IJsseldelta voor dames gereden.  Op o.a. de dijken bij Hasselt en Genemuiden kunt u daar als passant dan toevallig toeschouwer van zijn.

Inschrijven kost slechts €5.- (€4.- voor NTFU leden).

Meer informatie vind je op

www.destervanzwolle.nl 
www.swolland.nl

www.omloopvandeijsseldelta.nl

Artikel delen:

Reageer