Spannende eindfase WRZV zaalvoetbalcompetitie

Zwolle – Het blijft tot op het laatste moment spannend in de 1e en 2e klasse van de woensdagavond competitie. Zowel de koplopers als de achtervolgers wisten de volle winst te pakken in de gespeelde competitiewedstrijden.

 

Met nog één wedstrijd te spelen heeft Allesoverrechten.nl toch beslag weten te leggen op de titel in de 2e klasse en promoveert hierdoor naar de 1e klasse.  In deze spannende competitie kwam het team van Railion net tekort om de kersverse kampioen te dwarsbomen. Railion wist eerder op de avond wel de moeilijke wedstrijd tegen Keijl Flevoland in winst om te zetten. Daarna was het de beurt aan Allesoverrechten.nl om de kampioenswedstrijd tegen The Black Ties in een overwinning om te zetten en door de 13-2 overwinning was het kampioenschap een feit.  Verder wist Campingteam 3 een knappe 13-4 winst te boeken op Le Gong. Unive Verzekeringen sloot de competitie af met een 4-6 nederlaag tegen I4U- Styrinth.

1e klasse woensdag

In de 1e klasse zijn de kaarten nog lang niet geschud. Hier blijft het tot op de laatste dag reuze spannend. Temeer omdat FC Hummel na het verrassende verlies in de vorige competitieronde weer orde op zaken had gesteld, door met 12-7 te winnen van Iron Art. Nummer in de twee in de stand Van Amerom Makelaardij maakte wederom geen fout en wist met 6-4 te winnen van Absens Carens. Een grote verrassing was de winst van Outsport op het veel hoger geklasseerde Neptunes’12. In de strijdt tegen degradatie wist Outsport een knappe 7-2 winst te boeken op Neptunes’12 en heeft zich gehandhaafd in de 1e klasse.  Ook Livarda is het komende seizoen terug te zien in de 2e klasse. Door een 1-11 nederlaag tegen Sleuteldienst Zwolle is ook Livarda –samen met Iron Art- gedegradeerd. Karba wist ZVV Pruts met 6-4 te verslaan.

 

Kampioensklasse woensdag

Er zijn nog vier teams wie in aanmerking komen voor degradatie naar de 1e klasse. Zowel YBC, Zwolle Zuid, Exact en ook SC PEC Zwolle maken nog kans om het vege lijf te redden in de hoogste klasse, maar dan moet er wel gewonnen worden. Helaas voor YBC werkte het team Vastgoed Dalfsen niet mee aan de ingezette reddingsoperatie door YBC. In een spannend duel won Vastgoed met 9-6 van YBC. Zwolle Zuid was niet opgewassen tegen de Belgische Keizer 2 en verloor met 2-7. In een spannend duel kwam SC PEC Zwolle met 1-3 tekort tegen middenmoter Ittersum. Obtentus was met 13-8 veel te sterk voor de Blazende Veiligheid.  Kampioen Bordeaux Groen versloeg in een hoogstaand duel het team Van Panhuis met 6-5.

 

Nieuwe Seizoen 2014/2015

Het seizoen loopt op zijn einde en de voorbereidingen voor de nieuwe competitie zijn alweer gestart. Vanaf 1 mei 2014 as kunnen ook nieuwe teams zich aanmelden voor de competitie op maandag en woensdag. Er kunnen maximaal 72 teams deelnemen en aanmeldingen worden op volgorde van inschrijving behandeld en ingedeeld.

 

Voor in uw agenda! 

Woensdag 30 april staan er weer leuke en attractieve wedstrijden op het programma in de WRZV Sporthallen. De toegang is vrij en u bent van harte welkom om vanaf 18:30 uur de wedstrijden bij te wonen. 

Voor verdere informatie kunt u ons verder volgen op twitter: @WRZVZwolle of Facebook: WRZV Zaalvoetbal en natuurlijk staan alle actualiteiten vermeld op onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl

Artikel delen:

Reageer