Hedon start met gratis Local Beats

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en donderdag 6 september begint Hedon met een compleet nieuw concept. Local Beats is een avond vol dance waarbij nu eens niet grote namen de draaitafels domineren. DJ’s uit de regio krijgen de kans om te draaien in een echte poptempel waarbij slechts één doel telt: als er maar gedanst kan worden.

De zomerstop nadert nu echt zijn einde en Hedon is, op een kleine interne verbouwing na, klaar voor het nieuwe seizoen. Regelmatig krijgt Hedon het verzoek van (beginnende) dj’s of ze eens in Hedon mogen draaien. Met Local Beats geven ze regionaal talent een kans om buiten de zolderkamertjes te kunnen draaien. Alle denkbare stijlen binnen het dance-genre zijn toegestaan, zolang het publiek maar kan doen waar het voor komt, lekker feesten dus! De toegang is helemaal gratis dus ook de liefhebbers met een minder dikke portemonnee hebben geen excuus om niet te komen. Wie weet ontdek je zelfs tijdens Local Beats de nieuwe Tiësto, Dave Clarke of Marco V ?!

Deze editie heeft Hedon de line-up rond en komen DJ’s Joshua Kayne, Quintin en The Wizzard draaien. Voor volgende edities zijn echter nog plekken vrij!  Dus ben je zelf dj en weet je hoe een draaitafel werkt? Stuur dan een demo op naar Hedon t.a.v. Local Beats of mail naar info@hedon-zwolle.nl. Ben je geen dj maar houd je wel van een goed feestje? Kom dan bij Hedon langs en laat je gaan. Om de entreeprijs hoef je het niet te laten!

Local Beats

Wanneer: Donderdag 6 september

Aanvang: 21:00 uur

Entree: GRATIS

Artikel delen:

Reageer