Eerste Koningsnacht Zwolle geslaagd

Zwolle – De eerste Koningsnacht in Zwolle is geslaagd. Op drie locaties werden evenementen georganiseerd. Maar ook bij cafeetjes speelden bands muziek. Er kwam veel publiek op af.

_mg_9338.jpg  

Op het Grote Kerkplein traden tal van artiesten op. De Koningsnacht begon daar met met dj Hans Plattel, gevolgd door skaband Koos Busters. The Bluebettes, een tribute-band van de jaren zestig met Esther Groenenberg en de Zotte Zusjes, sloten de avond af. Op het Rodetorenplein het programma Mokum op het plein met Hollandse artiesten als Harry Slinger, Johan Kettenburg en Dries Roelvink. Zwollenaar Henri van Velzen deed ook een duit in het zakje. Op de Parkeerplaats naast de IJsselhallen was het een grote drukte bij Kingdance. Duizenden danceliefhebbers konden daar genieten van de diverse beats en de DJ’s. Ook op Koningsdag is er Mokum op het plein en bij de IJsselhallen vindt de tweede dag van Kingdance plaats.

_mg_9467.jpg 

_mg_9400.jpg  

_mg_9284.jpg 

Via Lees verder meer foto’s… 

_mg_9485.jpg
 
_mg_9434.jpg
 
_mg_9444.jpg
 
_mg_9464.jpg 
 
_mg_9302.jpg
 
_mg_9313.jpg
 
_mg_9322.jpg
 
_mg_9413.jpg
 
 
Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik zag het net ook in de stad ” Mokum op het plein” ? Wie heeft dat bedacht? Krijgen we allemaal van die Hazes troep, ik zoek even een ander pleintje, het Zwolle plein 😀


    Maak melding

Reageer