Dubbel genieten in de centrale bibliotheek Zwolle

Zaterdag 8 september gaat het culturele seizoen weer van start. Bibliotheek Zwolle is een van de deelnemende instellingen die deze dag haar deuren wagenwijd open zet. Cultuurliefhebbers krijgen een voorproefje van het activiteitenaanbod van Bibliotheek Zwolle in dit nieuwe seizoen. Daarnaast is het mogelijk om de Statenzaal gratis te bezichtigen in het kader van Open Monumentendag.

Eén keer per jaar staan de deuren van de Statenzaal voor iedereen open. Een unieke kans om deze bijzondere neogotische zaal met fraaie glas-in-loodramen en wandschilderingen te bewonderen. Dat de Statenzaal bovendien over een mooie akoestiek beschikt, kunt u beluisteren tijdens diverse optredens van koren en ensembles.

“Pak de draad weer op”: opening cultureel seizoen

Bibliotheek Zwolle brengt cultuur dichterbij! Op zaterdag 8 september krijgt jong en oud een voorproefje van het nieuwe culturele seizoen in de bibliotheek. In diverse ruimtes in de centrale bibliotheek zijn activiteiten: van theatervoorstelling tot taxatie, van verhalenverteller tot fluitensemble en van kleinkunst tot kookkunst. Om enkele namen te noemen: Theatergroep De Jonge Honden, Blue Dew, fluitensemble De Toverfluit, verhalenvertelster Janna van den Berg en cateringbedrijf Feest & Culinair. Een dag cultuur proeven voor een seizoen vol ideeën.

Een volledig programmaoverzicht is te verkrijgen in de bibliotheek of te lezen op de website van de bibliotheek (www.bibliotheekzwolle.nl).

Nagenieten met kortingsbon

Om ook na 8 september te kunnen genieten van alle bibliotheekactiviteiten, geeft Bibliotheek Zwolle ook nog eens een kortingsbon voor een activiteit uit het culturele maandprogramma weg. De bon geeft tot en met 31 december 2007 recht op € 1,50 korting op de entreeprijs van een bibliotheekactiviteit. De kortingsbon is te vinden in de digitale nieuwsbrief van de bibliotheek. Het enige wat u moet doen is de bon uitprinten en inleveren bij de reservering of betaling van een bibliotheekactiviteit.

Ontvangt u de digitale nieuwsbrief nog niet? Aanmelden op de digitale nieuwsbrief kan op de site van de bibliotheek. U bent dan verzekerd van al het bibliotheeknieuws.

Artikel delen: