Inspiratieavond ‘groene zorg’

Zwolle – Wist u dat de natuur een positief effect heeft op de gezondheid van de mens? Vogellanden organiseert op dinsdag 6 mei om 17.00 uur een inspiratieavond over groene zorg. Tijdens deze avond staat de verbinding tussen de zorg en de natuur centraal.

 

Naast een presentatie van de toekomstplannen van Vogellanden, vertellen twee gastsprekers over de toegevoegde waarde van de natuur binnen de zorg. Augie Vissers is initiatiefneemster van ‘het groene medicijn’ en visionair op het gebied van het verbinden van zorg en natuur. Irene Miltenburg gaat meer vertellen over ‘Buiten Vitaal’. Zij combineert revalidatie-, re-integratie- en vitaliteitstrajecten met werkzaamheden op het terrein van bos- en natuurbeheer. Vogellanden wil actief beleid voeren om de natuur toegankelijker te maken voor cliënten en medewerkers. Deze avond is bedoeld om elkaar te inspireren met groene ideeën.

Bent u een natuurliefhebber die graag meedenkt en inspireert? Of bent u woonachtig in de buurt van Vogellanden en bent u benieuwd naar de plannen voor de toekomst? U bent van harte welkom tijdens de inspiratieavond dinsdag 6 mei vanaf 17:00 uur aan de Hyacintstraat 66a te Zwolle. Deze avond is gratis toegankelijk. In verband met de catering vragen wij u om u aan te melden bij Elles Krombrink via emailadres: e.kombrink@vogellanden.nl. 

Artikel delen:

Reageer