Overlast door rioolwerkzaamheden in Hanzeland

Zwolle – Van dinsdag 29 april tot en met vrijdag 2 mei vinden er rioolwerkzaamheden plaats aan de Koggelaan in de wijk Hanzeland, in het gedeelte tussen het Hanzeplein en de Hanzelaan. De werkzaamheden veroorzaken een afsluiting voor het wegverkeer in beide rijrichtingen.  

 

Het Stadskantoor, NS-Station aan de zuidzijde en omgeving alsmede de parkeergarages Lübeck en Pas de Deux zijn gedurende de werkzaamheden bereikbaar via de kruising IJsselallee/ Hanzelaan ter hoogte van de Reysigerweg. Het verkeer met bestemming het politiebureau aan de Koggelaan en omgeving blijft de rijroute de IJsselallee – Hanzeallee – Koggelaan mogelijk. Stadslijnen 2 en 4 van Syntus rijden via de omleidingsroute. De bushalte ter hoogte van het NS-station aan de zuidzijde wordt niet aangedaan. Wel de halte ter hoogte van Rijksgebouwendienst.

Alle omleidingen worden door middel verkeersborden aan de kant van de weg aangegeven. Informatie over wegwerkzaamheden is tevens te vinden op www.zwolle.nl/bereikbaarheid en in de Minder Hinder Widget, die te raadplegen is op www.zwolleuitdespits.nl. Deze widget voorziet in alle informatie met betrekking tot de bereikbaarheid van Zwolle.

Artikel delen:

Reageer