Muziek bij theeschenkerij Eekhout

Zwolle – Van mei tot en met september is iedere eerste Zondag van de maand de theeschenkerij Eekhout, bij redelijk tot mooi weer, geopend van 14.00 uur tot 18.00 uur. Op het terras van Theeschenkerij Eekhout kunt u genieten van kwaliteitsproducten die zoveel mogelijk in de Zwolse regio milieu- en diervriendelijk zijn geproduceerd. Tijdens de zondagen dat de theeschenkerij is geopend wordt de theeschenkerij muzikaal omlijst met een gevarieerd programma.

Op 4 mei aanstaande brengen Cherie de Boer en Jean-Pierre Guiran van Accordeon Mélancolique hun sprankelende accordeonmuziek ten gehore. Geniet van de mediterrane musettes die opvallend goed passen in de sfeer van Park Eekhout en de theeschenkerij. Sinds 1999 werden door Accordéon Mélancolique honderden concerten gegeven. Een vijftal cd’s, met veel eigen composities vinden hun weg naar muziekliefhebbers wereldwijd. Vier bladmuziekbundels zijn inmiddels uitgegeven die enthousiast worden gebruikt door muzikanten en muziekscholen.

De waardering voor hun muziek blijkt ook uit het veelvuldige gebruik ervan in films, documentaires, dans- en theaterproducties, commercials etc. Alle optredens vinden van 14.00 uur tot 16.00 uur plaats onder voorbehoud van goed weer.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer