Komiek Martijn Koning in Odeon

Zwolle – De in Zwolle geboren komiek Martijn Koning is scherpzinnig, buitengewoon hilarisch, energiek én 10 juni om 20.15 uur te zien in Theater Odeon! Met zijn voorstelling ‘De Maand van Martijn’ tovert Martijn Koning moeiteloos een lach op het gezicht van iedere bezoeker. Voor de cabaretliefhebber is deze voorstelling echt een ‘must see’, dus mis het niet!

In ‘De Maand van Martijn’ blikt Koning op geheel eigen wijze terug op zijn belevenissen van de afgelopen maand. Met gênante momenten, nog gênantere momenten en ontmoetingen met bijzondere personen. De ‘Maand van Martijn’ is grappig, scherp en absurd, met op zijn tijd een zijpad naar een bizar verhaal, alsof er een luik openvalt in zijn hoofd, een luik naar een andere dimensie. Pijnlijk herkenbaar maar altijd buitengewoon geestig. Op de avond van de voorstelling worden er opnames gemaakt voor de theatertour van Martijn Koning. En u kunt daar bij zijn! Een unieke ervaring… Bent u klaar om te lachen?

NRC-Handelsblad
"Koning is onbedaarlijk geestig (…) Hij is het zeldzame type cabaretier dat je overlaadt met grappen die je na afloop moeiteloos én weer lachend herhaalt, zoals bij de ergernis over de gebrekkige hulp van de NS bij problemen en vertraging: ‘Dan wordt er omgeroepen: Namens de NS wensen we u een go fuck yourself. De NS zet middelvingers in’." de

Volkskrant 9/10 
"Virtuoze stand-up comedian, die taal met beweging mengt "De überenergieke stand-up comedian Koning geeft elke grap een extra mimische lading mee. Hij is zijn eigen dolgedraaide doventolk. Zonder diepgaande analyses vliegen de wereldgebeurtenissen even voorbij, wat zorgt voor een langgerekte lach van anderhalf uur. (…) Ofschoon Koning bijtend scherp kan zijn, brengt hij vooral venijnig maatschappelijk absurdisme (‘Stille armoede is fijner, lawaaiige armoede is irritant’) die grofheid overbodig maakt."

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)