Feest in De Enk voor MS Benefiet

Zwolle – Vrijdagavond 9 mei aanstaande is het eerste grote evenement van MS Benefiet in Zwolle. In Wijkcentrum De Enk ga je genieten van muziek, een prijzenfestival en een veiling. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Vanaf 19.00 uur ligt de rode loper klaar en is iedereen van harte welkom om te genieten van onder andere een popkoor, chansons en reggae. En natuurlijk van de swingende blues van de Enkband. Tussen de muziek door is er een prijzenfestival waarbij je prachtige prijzen kunt winnen en is er een veiling. Zo kun je bijvoorbeeld bieden op een huiskamerconcert of op een overnachting in een bed en breakfast.

Over MS Benefiet

In 2011 begon dit initiatief met een hartverwarmend festivalconcert in Odeon. Dit jaar zijn er meerdere evenementen in Zwolle, Kampen en Raalte. De drie burgemeesters zijn ambassadeur van MS Benefiet: H.J. Meijer, B. Koelewijn en P.A. Zoon.

De opbrengsten van de avond gaan naar VU medisch centrum en MS Research voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). MS is helaas nog niet te genezen en onderzoek is dus van levensbelang. Het doel is om dit jaar € 50.000,- op te halen ter financiering van een onderzoeker bij het VU medisch centrum.

Initiatiefnemer Reinder van Raalte

Initiatiefnemer van MS Benefiet is de Zwolse muzikant Reinder van Raalte. Hij heeft zelf MS. Reinder kijkt erg uit naar 9 mei: “Het is fantastisch om zo’n mooi festijn te mogen meemaken. Het wordt een toffe avond met een boel gezelligheid. En met aandacht voor de ziekte MS, zodat daar meer begrip voor komt.” Tijdens de avond is er live verbinding met de andere de feestlocaties in Raalte en Kampen.

Iedereen is 9 mei van harte welkom vanaf 19.00 uur in Wijkcentrum De Enk. Kom genieten van live muziek, breng een bod uit op 1 van de veilingstukken of win een mooie prijs in de loterij. Giften zijn uiteraard ook van harte welkom opbankrekeningnummer 1594.22.639 (Stichting Netwerkhulp ovv MS Benefiet) Meer informatie: www.msbenefiet.nl 

Artikel delen:

Reageer