Zwollenaren stelen plantjes in Wezep

Zwolle – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 29 april na een melding drie Zwollenaren aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van planten bij de Welkoop aan de Stationsweg in Wezep.

De politie kreeg omstreeks 04.40 uur een melding dat de inzittenden van een auto bij de Welkoop planten hadden gestolen. Ze waren weggereden en meerdere politie-eenheden stelden een onderzoek in. Op een gegeven moment zag men de bewuste auto op de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek rijden. De bestuurder kreeg een stopteken en in de auto zaten meerdere mannen. In de kofferbak hadden zij twee kistjes planten. Drie inzittenden verklaarden verantwoordelijk te zijn voor de diefstal. Het uit Zwolle afkomstige trio (18, 20 en 24 jaar) is aangehouden en meegenomen voor verhoor. De planten zijn in beslag genomen en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Waren het vergeet-mij-nietjes? Dan kan ik het nog wel begrijpen. Maar een bak viooltjes is toch zelfs de autorit niet waard? 🙂

  2. Uit betrouwbare bron: Petjes volk met verlaagde polo en subwoofer aan. Niet al te slim, om met subwoofer aan deze actie uit te halen 8)
    Verlaagde polo was gauw gevonden 😉

Reageer