Vrouw van tas beroofd bij Twistvlietbrug

Zwolle – Maandagmiddag 28 april, rond 14.15 uur is op de Klooienberglaan, bij de slagboom van de Twistvlietbrug, een fietsster uit Zwolle van haar tas beroofd. Door de duopassagier van een achteropkomende witte bromscooter werd de tas met geweld van haar schouder getrokken. De scooter ging er vandoor in de richting van Stadshagen.

Op de scooter zaten twee getinte mannen van tussen de 20 en 30 jaar oud, waarvan de duopassagier beduidend donkerder van kleur was. In de tas zaten persoonlijke spullen en geld. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat mogelijk verband houdt met deze beroving wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan worden doorgegeven aan Bel M. via 0800-7000. Naar de beroving is een onderzoek gestart.

Artikel delen:
Reacties 17
 1. @suze: Wat een belachelijke opmerking..
  Niemand anders dan jijzelf bepaald waar je je tas ophangt.
  Het open laten staan van een deur betekend ook niet dat iedereen naar binnen mag.
  Ik zou nog een kopje thee zetten..

 2. Ik voel me helemaal niet aangesproken, maar jouw reacties slaan nergens op. Reageer eens inhoudelijk in plaats van zomaar wat te roepen.

 3. Jatten eraf bij die gasten die handel. Wit,zwart,bruin,paars maakt nie uit. Gewoon van spullen afblijven die niet van jou zijn. Keihard aanpakken

 4. Het is een waarschuwing je weet dat er straatrovers bestaan een gewaarschuwd mensen telt voor twee. De deur open laten staan, moet je zelf weten maar klaag niet. Vraag dat maar even aan het bureau.

 5. Ik vind niet dat je het slachtoffer ook maar iets kwalijk kan nemen. En ik vind dat je gewoon mag klagen als je je deur open hebt laten staan, of je fiets niet op slot. Mensen moeten met hun fikken van andermans spul afblijven.

 6. @Leonardo, inhoudelijk heb ik meer dan genoeg gereageerd.

  Van andermans spullen afblijven. ( Punt )

  Straks krijgt het slachtoffer nog de schuld omdat ze de tas om de schouder had hangen, de wereld op zijn kop.

 7. @ Suze, waar moet je je tas dan hangen , als ze m willen pakken dan pakken ze de tas wel, of je m nou op je schouder hebt hangen of aan je stuur.

  Ze moeten idd gewoon met hun poten van andermans spullen afblijven!!

  Hoop dat zulke een keer de verkeerde tegen komen en ze keihard met hun (hand) tas slaat.

 8. Bericht door adriaan, op 29 april 2014 11:50

  Haal nog meer van dat tuig naar Nederland!! Wat een stelletje lafbekken,

  Ik denk dat het juist niet de mensen zijn die hier naartoe gehaald zijn die dit uitvreten… Het zijn juist die jongeren die hier geboren zijn die om de één of andere reden ontsporen. Dat is ook de reden dat veel statistieken niet kloppen.

 9. In midden oosten en Afrika worden je vingers 1 voor 1 afgehakt als je gepakt wordt…waarschijnlijk hebben ze deze vrouw al een tijdje gevolgd misschien heeft ze iets betaald met der pin dat ze eerst haar code hebben af gekeken…blijft gewoon tuig !!!!!

Reageer