Elektro en techno-event Stamppasta in Hedon

Zwolle – Op zaterdag 10 mei keert het elektro en techno-event Stamppasta terug in poppodium Hedon met een Intergalactic-editie. Er komt een zeer gevarieerde line-up bestaande uit: I-F, Pennik Ettek, DJ Technician vs DJ Overdose, Roberto Auser, Scramble Channel en Jarno en de Tamme DJ.
 
Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, bij de Plato in Zwolle en aan de deur van Hedon op de avond van het event.

 
Ferenc E. Van der Sluijs, beter bekend als I-F, komt door zijn onnavolgbare DJ sets bij venues verspreid over de hele wereld.
 
Penik Ettek was een live acid (core) project van Albert van Abbe en Paul van Gent die nu eenmalig een ”reünie” show zullen geven in Hedon. Zij hebben gedraaid op Nederlandse underground feesten maar ook op andere plekken in Europa zoals Teknivals in Frankrijk en Tsjechië.
 
Get it Boyz bestaat uit de producers DJ Technician & DJ Overdose. Hun eerste single is een aantal jaren geleden uitgebracht op Bunker Records. De muziek rolt bij hun vandaag de dag uit een sp1200/tr808, wat uitmondt in een combinatie van scherp gesneden electro beats, zware basslines, synths, scratches en altijd wat BBoy ingrediënten.
 
De Rotterdamse producer Roberto Auser is de man achter Ausland Records en heeft releases uitgebracht op o.a. Vieuwlexx en Pinkman welke ook regelmatig te horen waren op Intergalactic FM. Hij komt een DJ set verzorgen met een dikke disco-vibe en bijzondere 45’s.
 
STAMPPASTA – INTERGALACTIC
Line-up: I-F / DJ TECHNICIAN VS DJ OVERDOSE / PENIK ETTEK / SCRAMBLE CHANNEL / ROBERTO AUSER / JARNO EN DE TAMME DJ
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zaterdag 10 mei
Open / Aanvang         : 22:00 uur
Entree                         : € 9,00 (vvk) – € 10,00 (deur)
Leeftijd                        : 16+
Artikel delen:

Reageer