Rammen met Peter Pan Speedrock

Tover de oordopjes maar weer tevoorschijn want vrijdag 7 september neemt Peter Pan Speedrock het podium van Hedon over en dat betekent maar één ding: Rammen! Naast de overdonderende optredens van zowel PPS en supportacts The Goods en The Bloody Honkies zal er als klap op de vuurpijl de enige echte Jack Daniels gitaar worden verloot!

Peter Pan Speedrock heeft een zeer geduchte reputatie. Aanhangers van het hardere gitaarwerk kennen de heren al lang. On stage smijten ze hun overdonderende nummers met kracht het publiek in zonder daarbij aan charisma in te boeten. De Speedrock koningen uit Eindhoven Rock-City zijn er om het erfgoed van de Rock’n Roll te bewaken en dulden hierbij geen concessies. Klinkt allemaal nogal agressief toch staat één ding vast, Peter Pan in het huis is ALTIJD een feestje!

 

Jack Daniels

Peter Pan Speedrock en Jack Daniels gaan goed samen, dat werd al aangetoond tijdens de succesvolle Jack Daniels Rock Nights van enige tijd geleden. Zo goed zelfs dat tijdens het optreden van PPS in Hedon op vrijdag 7 september het beroemde Whisky label weer aanwezig zal zijn. Naast de overdonderende optredens van zowel PPS als The Goods en The Bloody Honkies zal er als klap op de vuurpijl de enige echte Jack Daniels gitaar worden verloot onder alle aanwezigen die avond. Regel dus nu een kaartje en wie weet is deze gesigneerd en wel voor jou!

Peter Pan Speedrock (support: The Goods / The Bloody Honkies)

Wanneer: Vrijdag 7 september

Deur open: 20:30 uur

Aanvang: 21:00 uur

Entree: €12,00 (excl. €1,- servicekosten)

Ticketinfo: Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle, VVV Zwolle en mits niet uitverkocht ’s avonds aan de deur.

Artikel delen:

Reageer