PEC Zwolle-spelers op bezoek bij Isala

Zwolle – Een beetje afleiding als je in het ziekenhuis ligt is altijd welkom. Zo werd de kinderafdeling van Isala woensdagmiddag opgevrolijkt door een aantal bijzondere bezoekers.

pec_zwolle_in_isala.jpg
Foto: Theo Smits

Drie spelers van PEC Zwolle, Joost Broerse, Bram van Polen en Ryan Thomas, kwamen de kinderen een leuke middag bezorgen. Ook mascotte Zwolfje was van de partij. Natuurlijk hadden ze de in de legendarische finale veroverde KNVB-beker meegenomen. En wie wil er nu niet met die beker op de foto? Het ‘Waar is dat feestje, hier is dat feestje’ gonsde zelfs door de gangen van de kinderafdeling.

pec_zwolle_spelers_bij_isala_amalia_kindercentrum-1.jpg

De allerkleinsten gingen samen met pappa of mamma op de foto. Met de wat oudere kinderen maakten de spelers ook een praatje. Soms eerst nog wat verlegen, maar met Zwolfje erbij was het ijs snel gebroken. Overigens waren de spelers bij de verpleegkundigen ook zeer in trek. Er werden heel wat handtekeningen uitgedeeld. 

“Fantastisch dat we de kinderen op deze manier even hun ziek zijn kunnen laten vergeten. Als je al die blije gezichtjes ziet, doet dat wel iets met je”, zegt Ingrid Heijnen van PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club. Ook een enthousiaste Ben Benes, manager zorgeenheid Neonatologie, stelde het bezoek zeer op prijs.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Dit zie je echt niet bij Go Ahead Eagles. Die gingen wel naar de voedselbank. Prima, alleen kwamen ze met lege handen. Geen beker !

Reageer