Deltion Fashion Show bij Waanders

Zwolle – Het Deltion College en boekwinkel Waanders In de Broeren gaan samenwerken. Op donderdag 8 mei 2014 vindt de jaarlijkse Fashion Show van Deltion plaats op de bijzondere locatie van de boekwinkel in Zwolle. Studenten van de opleiding Mode presenteren vanaf 18.30 uur hun eigen ontworpen creaties op een ware catwalk bij Waanders. Zoals voorgaande jaren vindt de Fashion Show ook op Deltion plaats. Op woensdag 7 mei 2014 vanaf 19.00 uur verzorgen de studenten een spetterende show die geheel in het teken staat van ‘Nomadism’.

fashion_6-1.jpg

Docent Truus Flier, is enthousiast over deze samenwerking: “Van voorgaande Fashion Shows weten wij dat dit project een unieke kans is voor studenten om hun creaties te presenteren voor een groot publiek. De catwalk bij Waanders In de Broeren zorgt dit jaar voor een extra dimensie.” Tijdens de Fashion Show op woensdag 7 mei 2014 zijn stagebedrijven, medestudenten, ouders en andere belangstellenden aanwezig om de creaties van de studenten te bewonderen. De vierdejaars studenten Fashion Design presenten aan het einde van de show hun eindexamencollectie, waar zij op beoordeeld worden.

Voor het thema ‘Nomadism’ zijn de studenten geïnspireerd door trendwatcher Lidewij Edelkoort. Volgens haar wordt de mens door de moderne technologie vrij van plaats en tijd, waardoor we super nomaden worden in de wereld van nu. Mode zal daarom nomadisch worden. Tijdens de Fashion Show geven de studenten hier alvast een voorproefje van.

Artikel delen:

Reageer