Grace Family Church

Zwolle – ‘Een plaats waar mensen tot hun volle potentie komen. Daar waar geen veroordeling is, maar vrijheid! Een plaats waar we de genade van God verkondigen. Waar Jezus Christus wordt verhoogt en waar de Heilige Geest alle ruimte krijgt.’ Dat is hoe Jarno van Dijk, voorganger van de nog jonge en nieuwe gemeente Grace Family Church, zijn gemeente omschrijft. 

 

grace.jpg 

‘We hebben het verlangen om mensen te zien ontwikkelen in de gaven en talenten die God hen heeft gegeven en hopen hen te helpen om te komen in hun bestemming.’ Hoewel er al veel kerkelijke gemeenten zijn in Zwolle benadrukt hij dat het niet gaat om verdeeldheid, maar om de verscheidenheid. Een mooie en waardevolle toevoeging aan de Kerk van Jezus Christus in Zwolle. Het is een gemeente die er is om mensen te ontgiftigen van religie en wetticisme en om mensen vrij te zetten om het Leven met God te gaan leven. ‘We willen ook voor Zwolle een aanwinst zijn en hopen in de toekomst zeker wat voor deze regio te betekenen.’

Iedere zondag is er om 10.30 uur een dienst in CBS de Wendakker. Vuurtorenstraat 2 in Zwolle (Stadshagen). Voor meer informatie kunt u kijken op www.gracefamilychurch.nl.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. “Hoewel er al veel kerkelijke gemeenten zijn in Zwolle benadrukt hij dat het niet gaat om verdeeldheid, maar om de verscheidenheid.”

  Divide et empera!

  ’t zou toch niet om centjes gaan?8)

 2. Tja, voor iedereen wat, jammer zoveel verschillende kerken en gemeentes!
  Ik hou er niet zo van om op de website het kopje “giften” te lezen, geeft bij mij toch een raar onderbuik gevoel!
  Veel gemeentes hebben het té veel over geld en roepen soms tot vervelens toe op om geld te storten!

 3. Ik zie dan toch liever “reclame” op WLZ voor Keuzekamp dan voor de Grace Family Church, een nieuwe loot aan de evangelische stam. Over die giften: de oprichter, Erich Engler, een TV-verkoper uit Zwitserland, heeft met giften (5 miljoen Zwitserse franken!) de Church Dome Bubikon gebouwd, waar wekelijks ca 200 kerkgangers komen. De meeste aanhangers volgen de preken via internet; naar eigen zeggen ca 50.000 mensen.
  http://zol.ch/bezirk-hinwil/bubikon/Erich-Engler-Wie-warmes-Oel/story/31519977

 4. Helaas een toevoeging die allang in Zwolle bestaat, jammer. Persoonlijk geloof ik niet dat God tegen zichzelf verdeeld is maar dat wij mensen deze verdeeldheid maken. Ik geloof ook niet dat dit een opdracht van God is.

Reageer