Emile Roemer op bevrijdingsfestival Zwolle

Zwolle – Op 5 mei zal landelijke SP-fractievoorzitter Emile Roemer op het bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle spreken. Hij zal onder de vlag “mensen met een missie” het gesprek aangaan over de huidige samenleving en hoe hij zich inzet deze te verbeteren.

In het kennistheater naast het hoofdpodium op het bevrijdingsfestival worden verschillende lezingen, optredens en debatten gehouden onder het motto “vrijheid geef je door”. Omdat Roemer vrijheid een zeer belangrijk thema vindt, gaat hij graag de mogelijkheid aan om met anderen te discussiëren over de manier om een vrije maatschappij het beste in te richten. Emile Roemer is van 13.55-14.15 te zien in het kennistheater (Bloementuin) naast het hoofdpodium.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. De communisten die spreken over vrijheid. Bijna lachwekkend. Komt er ook een Liberaal politiek tegengewicht geven?

 2. Ik ben zeker geen SP'er, maar de opmeking van "zonde" is ronduit lachwekkend te noemen….Dom is wellicht een betere kwalificatie.

 3. Zit wel iets van waarheid in, als de SP haar programma 100% zou kunnen uitvoeren (wat nooit zou gebeuren) dan zou een chirurg in het ziekenhuis maandelijks bijna net zoveel salaris ontvangen als degene die de treinen moet schoonmaken. Solidariteit heet dat, die schoonmaker kan er immers niets aan doen dat die met minder 'brains' geboren is dan die chirurg. De SP kamerleden storten zelf ook een groot deel van hun salaris in de partijpot, deze solidariteit zal dan van elke burger verwacht worden.
  Lees de partijbeginselen van de SP er maar eens op na, even googlen op Internet.

 4. Mike70zou toch mooi zijn als iedereen gelijk beloont wordt zoals jij het verschil hier uitlegt.Wordt de kloof tussen arm en rijk kleiner en kunnen de zorgkosten omlaag .Want de chirurg kost nogal wat en sommige laten de co assistenten het werk doen.De mens met wat mindere brain doet in de maatschappij evenzo goed werk anders werden de supermarkten niet bevoorraad .Zo kunnen we nog wel even doorgaan respect voor de inzet van elke burger en zoveel mogelijk gelijke beloning heeft ook mijn voorkeur .

 5. @Pjotr: Dan zouden we een groot tekort aan chirurgen krijgen denk ik.
  Want waarom jarenlang studeren met dikke studieschuld terwijl je ook VMBO kunt doen en daarna evenveel verdienen als schoonmaker?

 6. De sp hoort daar zeker niet… op een bevrijdings festival??? China en Noord Korea zijn nog steeds in handen van de vriendjes van meneer Roemer… Mao was een nog grotere moordenaar dan Hitler..en meneer Roemer heeft een Mao clubje opgericht hier in ons bevrijde Nederland… we met die meneer en zijn propaganda…geen sp/pvv manipulators op zo'n feest , rot op maoïst! >:(>:(>:(>:(

 7. :Do hoera wel twintig minuten te zien, nou dat is boffen. Zal wel een diepgaande discussie worden. Theater, volksvermaak niets anders

 8. @Suze, citaat: Omdat Roemer vrijheid een zeer belangrijk thema vindt, gaat hij graag de mogelijkheid aan om met anderen te discussiëren

Reacties zijn gesloten.