Zoektocht naar vermiste Hanno

Zwolle – Op 5 mei  zoeken vrienden en bekenden op in Zwolle verder naar Hanno van Mil (47), die sinds 12 april vermist wordt. Het betreft een flyeractie zoals die ook al rond Kongingsdag in verschillende plaatsen hebben plaatsgevonden.

hanno_van_mil.jpg 

Op  12 april vertrok Hanno uit zijn woonplaats Amersfoort naar een vergadering van zijn werk in Driebergen. Daar is hij echter nooit gearriveerd. Een dag later, op zondag 13 april, is zijn auto teruggevonden op een parkeerplaats langs de route op weg naar zijn werk. Van Hanno ontbreekt elk spoor. Politie-onderzoek en zoekacties van vrijwilligers hebben tot nu toe niets opgeleverd. De politie, vrienden en bekenden hebben gezocht met honden en helikopters rond de vindplaats van de auto. Zonder resultaat.

Gouden tip?

Bij gebrek aan aanknopingspunten verspreiden vrienden en bekenden het signalement van Hanno verder in Nederland. Hanno heeft blond haar, een fors postuur, is  1.97 lang en draagt een bril. Bij vertrek droeg Hanno een zwarte pantalon, rode blouse en een zwart colbert. “Zou bevrijdingsdag ook een bevrijding van de zorgen van de familie kunnen betekenen? ”

Zwolle: station

Maandag 5 mei worden er door vrienden, bekenden en anderen die willen helpen  op het station in Zwolle flyers uitgedeeld. In navolging van eerdere flyeracties hopen de vrienden daarmee te bereiken dat zoveel mogelijk mensen in Nederland uitkijken naar Hanno. 

Medewerking hartverwarmend

De vrienden en bekenden hebben inmiddels al diverse zoekacties georganiseerd om Hanno, of sporen van Hanno, te vinden. Natuurlijk worden daar social media voor ingezet zoals Facebook. De Facebookpagina is inmiddels meer dan 1500 keer geliked in 2 weken tijd. Een antal bekende Nederlanders twitteren mee over deze verdwijning. Daarnaast kunnen de vrienden en bekenden rekenen op de medewerking van verschillende bedrijven en organisaties. Diverse gemeenten verspreiden de flyer met signalement onder alle buitendienstmedewerkers. De provincie Utrecht heeft de flyers uitgereikt aan de natuur- en milieu handhavers en weginspecteurs. Ook grote landelijke vakantieparken en vervoersondernemingen in heel Nederland verspreiden de flyer. De familie ervaart al deze medewerking als hartverwarmend en hoopt dat Hanno snel gevonden wordt. Vrienden en bekenden roepen iedereen in Nederland uit te kijken naar Hanno. Tips zijn van harte welkom bij de politie, 0900-8844. Hanno van Mil heeft een vrouw en drie kinderen.

Artikel delen:

Reageer